...

Прибирання 1 кімнатної квартири

У деяких випадках навіть прибирання однокімнатної квартири може стати складним завданням. Наприклад, важко навести лад після ремонту або після виїзду орендарів. У деяких просто немає часу, а іншим здоров’я не дозволяє займатися фізичною працею.

Тоді пропонуємо довірити це нам. Ми проводимо професійний клінінг у Києві та Київській області. Очищаємо всі приміщення від стелі до підлоги до ідеальної чистоти. Швидко, надійно та якісно.

6 причин звернутися до компанії Гала Клін:

  • Ми займаємося клінінгом з 2010 року.
  • Використовуємо гіпоалергенну хімію провідних світових виробників.
  • Беремося за замовлення будь-якого обсягу та складності.
  • Гарантуємо, що результат вам сподобається.
  • Оплата за фактом виконаної та перевіреної роботи.
  • Вартість послуг фіксована, без прихованих платежів.

Нині рідко з’являється можливість провести ретельне прибирання. До того ж, це заняття любить далеко не кожен. Тому іноді можна дозволити собі замовити професійний клінінг. Телефонуйте, щоб замовити прибирання однокімнатної квартири недорого. Ми працюємо щодня без вихідних.

Інформація про послугу

Клінінг — це професійне прибирання, під час якого наші спеціально навчені клінери очистять кожен куточок у будинку, включаючи кухню, ванну, туалет, балкон. Ми вимиваємо пил та забруднення з усіх поверхонь.

Наші спеціалісти вибирають підходящі засоби для обробки кожної області в будинку. Ми використовуємо професійні миючі, з якими можна досягти кращого результату.

Знаємо, як подолати такі важкі забруднення, як жирні плями на кухні, вапняний наліт на сантехніці або скупчення бруду в радіаторах опалення. Після клінінгу у будинку надовго зберігається чистота.

Повний перелік робіт обговорюється індивідуально із кожним клієнтом.

Ціни

Щоб дізнатися ціну прибирання однокімнатної квартири, виберіть послугу, яка Вас цікавить:

У прайсі вказано вартість, залежно від площі об’єкту. Також на сторінці з послугою ви можете знайти перелік робіт, що входять до цієї вартості. Зверніть увагу, що ціна включає транспортні витрати, всі необхідні миючі засоби та інвентар.

Відповіді на поширені запитання

Знаходитися вдома не обов’язково. Ми зв’яжемося з Вами по телефону, якщо потрібно буде уточнити деталі.

Як правило, ми впораємося протягом 5 годин. Але якщо рівень забруднення високий або в будинку багато меблів/предметів інтер’єру, то термін виконання буде трохи більше.

Щоб виконати завдання максимально швидко, ми збираємо команду з кількох клінерів. У генеральному прибиранні 1 кімнатної квартири бере участь щонайменше дві особи або більше, якщо необхідно.

По-перше, клієнти сплачують замовлення після перевірки роботи. По-друге, якщо наші співробітники припустяться якихось помилок, то ми гарантуємо, що виправимо їх. Таке трапляється вкрай рідко, тому що роботу клінерів додатково перевіряє відповідальний менеджер.

Уся продукція має сертифікати безпеки. Це екологічно чисті та гіпоалергенні миючі від світових виробників побутової хімії. Їх можна використовувати, якщо у квартирі проживають діти, домашні тварини чи люди, схильні до алергічних реакцій.

Наш менеджер буде радий допомогти Вам та відповісти на інші питання.