...

Прибирання 2 кімнатної квартири

Шукаєте надійну клінінгову компанію для прибирання 2 кімнатної квартири у Києві? Ми до Ваших послуг! Виконуємо клінінг на професійному рівні, тому ідеальна чистота Вам гарантована.

Інформація про послугу

Що прибираємо: усю квартиру від стелі до підлоги (кімнати, кухню, ванну і туалет), включно з миттям стандартних вікон з обох боків

Кількість клінерів: 3-8 осіб або більше

Тривалість прибирання: зазвичай – 5-7 годин, але бувають винятки

Тип мийних засобів: гіпоалергенна, професійна хімія

Оплата за фактом виконаної роботи

Замовте клінінг двокімнатної квартири за телефоном +38 (067) 110-69-69 або пишіть у Viber. Ми на зв’язку 7 днів на тиждень. Менеджер надасть вам всю необхідну інформацію про наші послуги.

Що входить у прибирання двокімнатної квартири

Ми пропонуємо три типи прибирання: генеральне, після ремонту та після орендарів. Повний перелік робіт можна знайти на сторінці з конкретною послугою. Він відрізняється тільки в деяких нюансах. Наприклад, після виїзду квартирантів потрібно обов’язково очищати кухонну техніку та меблі всередині, а після ремонту потрібно позбутися пилу та плям від будівельних розчинів, фарби тощо.

Але основна наша мета залишається єдиною – ми завжди очищаємо буквально все в кожній кімнаті, робимо вологе і сухе прибирання, миємо вікна з двох сторін, прибираємо всі забруднення.

У процесі використовується професійне обладнання для клінінгу та сертифіковані засоби для чищення.

Наш перелік робіт один із найповніших. Складно щось додати до нього. Але якщо у Вас будуть додаткові побажання, то повідомте про них.

Вартість прибирання двокімнатної квартири

Щоб переглянути актуальні ціни на клінінг, перейдіть на сторінку з описом тієї послуги, яка Вас цікавить:

Генеральне прибирання

Глибокий клінінг (рекомендуємо робити раз на 3-4 місяці або в особливих випадках)

Прибирання після ремонту

Включає всі необхідні роботи, щоб навести лад після ремонту та будівництва

Прибирання після оренди

Розширене прибирання, спрямоване на підготовку квартири для нових мешканців

Підсумкова вартість залежить від площі квартири і поставлених завдань. Є двокімнатні квартири з площею 44 м², а є понад 100 м². В одних лише кілька вікон стандартного розміру, а в інших – панорамні вікна у всіх кімнатах, та ще й кілька балконів. Також велику роль на формування ціни відіграє стан житла. Ми обговорюємо всі ці питання в телефонному режимі. Тільки обговоривши всі Ваші побажання, ми зможемо розрахувати ціну для Вас.

Замовте клінінг двокімнатної квартири за номером +38 (067) 110-69-69 або пишіть у Viber. Ми на зв’язку 7 днів на тиждень. Менеджер надасть вам необхідну інформацію про наші послуги.

Відповіді на поширені запитання

В середньому ми прибираємо двокімнатну квартиру за 5-7 годин, але точний час залежить від обсягу роботи. Коли ми його визначимо, зможемо повідомити Вам терміни.

У нас діє правило: оцініть результат, а потім платіть. А якщо Ви знайдете якісь недоліки, ми обов’язково їх виправимо!

Для кожного типу клінінг є різні опції. Подивіться сторінку з описом послуги, що Вас цікавить. Під час оформлення замовлення менеджер обов’язково уточнює індивідуальні побажання клієнта.

Чи потрібний Вам професійний клінінг?

Кожен із нас періодично проводить прибирання, яке називають базовим. Витерти пил, помити підлогу, пропилососити і т.д. Це дозволяє підтримувати чистоту, але ж ми не вимиваємо кожен сантиметр у будинку. Тому згодом на деяких поверхнях і у важкодоступних місцях накопичується бруд.

Якщо не робити періодично глибоке прибирання, забруднення почнуть в’їдатися, стануть помітнішими. Можуть навіть з’явитися неприємні запахи. Два-три рази на рік потрібно очищати весь будинок зверху до низу і вимивати бруд і пил у тих місцях, які зазвичай залишаються поза увагою.

Ви можете це зробити самостійно. Так, це буде недорого, але доведеться витратити кілька днів. Якщо часу немає, то краще винайняти професіоналів.

Ми виконуємо ретельне прибирання у кожному куточку будинку, але не поодинці, а командою. Крім того, у нас професійні засоби для чищення та спеціальне клінінгове обладнання. Тому і результат роботи набагато вищий!