...

Прибирання 3 кімнатної квартири

Замовте професійне прибирання 3-х кімнатної квартири у Києві та Київській області. З нами Ви гарантовано отримаєте ідеально чисту квартиру, заощадивши свій час. Ми використовуємо сертифіковані засоби для чищення, безпечні навіть для дітей та домашніх тварин.

6 причин звернутися до компанії Гала Клін:

  • Великий досвід (працюємо з 2010 року).
  • Використовуємо гіпоалергенну хімію провідних світових виробників.
  • Беремося за замовлення будь-якого обсягу та складності.
  • Гарантуємо, що результат Вам сподобається.
  • Оплата за фактом виконаної та перевіреної роботи.
  • Вартість послуг фіксована, без прихованих платежів.

Поставити запитання нашому менеджеру чи залишити заявку можна за номером +38 (067) 110-69-69 (є Viber).

Інформація про послугу

Пропонуємо кілька типів клінінгу під різні потреби:

  • Генеральне прибирання. Це глибокий клінінг у всіх куточках будинку, який рекомендовано проводити 1 раз на 4-6 місяців, або перед заїздом у нову квартиру.
  • Прибирання трикімнатної квартири після ремонту. Необхідне для очищення будинку від пилу та будівельних забруднень.
  • Прибирання після орендарів. Включає повний пакет робіт, спрямованих на те, щоб підготувати будинок для нових квартирантів.

Незалежно від того, яку послугу Ви замовите, ми проведемо ретельне очищення всієї квартири, включаючи кухню, ванну кімнату та балкон. Наші клінери вимиють усі поверхні, навіть за меблями та технікою, якщо буде можливість їх відсунути.

При оформленні замовлення менеджер обговорить з Вами які пункти потрібно включити до списку. Ми розуміємо, що всі мають різні потреби, тому пропонуємо широкий спектр послуг.

Наші співробітники – це спеціально навчені клінери, які знають технологію та тонкощі клінінгу. Вони вміють підбирати правильну професійну хімію та очищати різні поверхні, включаючи навіть делікатні. Ваш будинок у надійних руках!

Вартість

Вартість прибирання 3-кімнатної квартири варіюється в залежності від квадратних метрів, стану приміщення та обсягу роботи, яку потрібно виконати.

Будь ласка, ознайомтеся з цінами та повним переліком робіт:

Витратні матеріали включені у вартість. Також ми не беремо додаткової плати за виїзд. Вам не потрібно ні про що турбуватися; перекладіть усі турботи на нас!

Відповіді на поширені запитання

Ми можемо приїхати будь-якого дня тижня. Дізнайтесь у менеджера, який найближчий вільний день.

Клінінг трикімнатної квартири триває в середньому 6-8 годин. Точніші терміни наш менеджер розрахує, виходячи з площі квартири і поставлених завдань.

Трикімнатну квартир прибирають щонайменше три-чотири клінера або більше. Залежить від площі об’єкта та ступеня забрудненості.

Ні, якщо не бажаєте. Багато хто хоче скористатися вільним часом по-іншому.

Ми беремо оплату після завершення клінінгу. Це дає клієнтам можливість перевірити результат клінінгу перед тим, як платити.

Якщо ви не задоволені, повідомте нам про це швидше. Клінери повернуться, щоб вирішити проблему без додаткової оплати.

Ми проводимо лише генеральне (глибоке) прибирання. Це коштує кожної копійки, адже роботу виконують понад три особи протягом 5-7 годин + використовується багато розхідників.