...

Прибирання 4 кімнатної квартири

Якщо Вас цікавить прибирання 4-х кімнатної квартири, то Ви потрапили за адресою. Ми спеціалізуємося на різних типах клінінгу, включаючи генеральне прибирання, прибирання після ремонту та після орендарів.

Вимиваємо забруднення зі всього: зі стін, дверей, стель, меблів, вікон, предметів інтер’єру, побутової техніки, сантехніки тощо. Клінінг проводиться у всіх приміщеннях у будинку, включаючи кухню, ванну, туалет, балкон.

6 причин звернутися до компанії Гала Клін:

  • Великий досвід (працюємо з 2010 року).
  • Використовуємо гіпоалергенну хімію провідних світових виробників.
  • Беремося за замовлення будь-якого обсягу та складності.
  • Гарантуємо, що результат Вам сподобається.
  • Оплата за фактом виконаної та перевіреної роботи.
  • Вартість послуг фіксована, без прихованих платежів.

Щоб замовити клінінг, телефонуйте за номером +38 (067) 110-69-69 (є Viber). Ми приїдемо будь-якого дня тижня, коли Вам зручно! Працюємо по всій Київській області.

Як ми працюємо

Замовляючи клінінг у нас, ви можете очікувати, що він буде виконаний:

  • Оперативно. Все завдяки тому, що на об’єктах працює не одна людина, а команда. Наприклад, у прибиранні 4-х кімнатної квартири бере участь 4-5 клінерів. А якщо обсяг роботи дуже великий, то кількість працівників більша.
  • Ретельно. Використовуючи професійну методику, ми очищаємо всі поверхні, не пропускаючи жодних дрібниць. На кожному етапі роботу клінерів контролює відповідальний менеджер.
  • Якісно. Ми використовуємо різні професійні засоби, включаючи спеціальні чистячі для підлоги, для видалення плям, для зняття нальоту, знежирення, надання блиску та інші, підібрані під тип поверхні та характер забруднення.

Важливо, що засоби, які ми застосовуємо, мають сертифікати відповідності санітарно-епідеміологічним вимогам. Ми спеціально підбирали таку продукцію, яка була б безпечною навіть для дітей та домашніх тварин.

Клінінг чотирикімнатної квартири займає близько восьми годин. Якщо об’єкт не дуже забруднений, у квартирі небагато меблів та предметів інтер’єру, то робота пройде швидше. Складні завдання потребують більше часу.

Вартість послуги

На ціну впливає площа об’єкта та тип клінінгу. Щоб дізнатися вартість прибирання 4-х кімнатної квартири, будь ласка, виберіть потрібну послугу:

На цих сторінках є повний перелік робіт та таблиця з цінами. Якщо у Вас залишаться питання, зверніться до нашого менеджера.

Самостійне прибирання VS професійне

Коли справу виконує непрофесіонал, виникає кілька труднощів:

  • не виходить очистити забруднення повністю і досягти того ідеального блиску;
  • є ризик пошкодити якісь поверхні або зіпсувати їх хімією (особливо це правильно, коли прибираєш після ремонту);
  • щось пропускаєш просто тому, що немає сил зробити це самотужки.

Так, можна зробити все самостійно і недорого, але результат не той і потрібно витратити багато часу. Краще займіться приємнішими справами, а клінінг довірте професіоналам!

Ви можете замовити прибирання 4-кімнатної квартири в Києві не тільки для себе, але, наприклад, для своїх батьків. Літнім людям складно робити таку фізичну роботу самостійно.

Відповіді на поширені запитання

Не менше 6 годин. Більш точний термін виконання роботи буде зрозумілий після того, як наш менеджер зможе оцінити обсяг роботи.

По-перше, наші клієнти нічим не ризикують, бо мають можливість перевірити якість виконаної роботи перед оплатою. Ми не вимагаємо давати гроші наперед і не беремо додаткову плату за хімію чи інвентар. Крім того, наші клінери готові повернутися і виправити недоліки, якщо такі будуть виявлені пізніше.

Ми робимо тільки комплексне прибирання всієї квартири. Є три типи прибирання: прибирання після ремонту, після орендарів і генеральне прибирання.

Ми працюємо по всій Київській області. Зателефонуйте нашому менеджеру і повідомте, куди потрібно приїхати.